Servicii de repatriere, cu ajutorul firmei Requiem Funerar

repatriere decedati

Decesul persoanei iubite reprezintă o adevărată tragedie pentru majoritatea oamenilor. Însă, ce faci atunci când decesul persoanei dragi a survenit în Hexagonul Europei? Cea mai ușoară metodă pentru tine și familia ta ar fi angajarea unei firme specializate.

Astfel, trebuie să-ți alegi cele mai competente servicii de repatriere a decedaților din Franța.

De aceea, firma Requiem Funerar vine în sprijinul tău, pentru a-și oferi cele mai bune condiții de repatriere a decedaților din Franța, atât din punct de vedere financiar, dar și din punct de vedere legal. Firma noastră îndeplinește toate normele legale pentru a presta astfel de servicii. De asemenea, vine în ajutorul tău pentru a întocmi toate actele necesare repatrierii persoanei decedate. De la întocmirea documentelor în vederea obținerii Pașaportului Mortuar, la întocmirea documentelor vamale sau Consulare.

Alt advertorial SEO: Încălțăminte de damă de la Deppo, eleganță, stil și rafinament

Pe lângă acestea, vă garantăm că repatrierea decedatului se va realiza într-un sicriu special, specific acestui tip de transport, iar procesul de îmbălsămare și conservare va fi realizat conform procedurii specifice. Odată ce persoana decedată a fost repatriată în țară, firma noastră vă asigură că aceasta va fi transportată până la destinația stabilită inițial. Deci, din respect pentru cei dragi ție, noi ne vom ocupa de absolut tot, deoarece suntem o firmă serioasă, care respectă toate cerințele tale.

Astfel, transportul persoanelor decedate se va efectua în condiții de maximă siguranță, conform măsurilor impuse de Uniunea Europeană. Toate mașinile disponibile pentru realizarea unor astfel de servicii sunt omologate conform normelor legale. Firma Requiem Funerar are cele mai competente servicii de repatriere, deoarece pe lângă serviciile calitative oferite, oferă și servicii bazate pe austeritate și compasiune.

Pentru orice detalii, echipa requiem vă stă la dispoziție Non-Stop. Ne puteți contacta la numărul de telefon și adresa de mail disponibilă pe site-ul www.requiem.ro.

Firma Requiem Funerar îți garantează servicii impecabile, la un preț cât se poate de accesibil!

Următorul articol: Radiofrecvența – Tratament Pentru Diminuarea Ridurilor/Lifting – Tratament Lifting Venus Legacy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top