Repatriere decedați și servicii funerare complete de înaltă calitate

repatriere decedați

Te aflii într-un moment dificil, în care distanța și granițele dintre tine și persoana/persoanele dragi și-a pus amprenta în mod crucial? Repatrierea celor decedați pare a fi un proces anevoios și costisitor în aceste momente? Firma Requiem este aici să te susțină în această perioadă, dintre cele mai dificile, venind în încercarea de a o face cât mai ușoară, umană și mai suportabilă cu putință. Cu peste mai bine de 20 de ani experiență pe piața din acest domeniu, atât în țară cât și în străinătate, Requiem vă oferă servicii funerare complete și de cea mai înaltă calitate, între care se înscrie și serviciul de repatriere decedați.

Ce presupune serviciul de repatriere decedati?

Acest serviciu se desfășoară pe întreg teritoriul Uniunii Europene și presupune în primul rând asigurarea unui transport funerar internațional la cele mai înalte standarde, care se înscrie și respectă normele și legile în vigoare. Această etapa se realizează cu mașini speciale, autovehicule pe care firma le deține în cortegiul său, dotate și echipate conform pentru desfășurarea acestei operațiuni de transport internațional.

Alt articol de blog : Publicitate stradală – Publicitate OOH

repatriere decedați

Pe lângă transportul propriu-zis firma se va ocupa integral de întocmirea tuturor actelor necesare procedurii de repatriere decedați, precum Pașaportul Mortuar, documentele Consulare și documentele vamale.

Nu în ultimul rând, siguranța și igiena sunt parte din standardele firmei. Prin urmare, aceștia asigură conservarea chimică obligatorie a trupului, prin intermediul a două proceduri distincte numite Îmbălsămare și Tanatopraxia. Alegerea uneia dintre practici cât și a tipului de sicriu ramane la latitudinea clientului. Exprimarea opțiunii față de cele amintite mai sus, cat și dintanța în kilometrii și alte eventuale taxe precum cele consulare, taxele sanepid si cele ale comunei unde a avut loc decesul, toate acestea vor influenta costurile finale ale serviciului de transport și repatriere decedați.

Consiliere și suport

Conștienți de faptul ca este un moment dificil si greu de gestionat, firma Requiem vine în întâmpinarea celor îndoliați cu serviciul gratuit de consiliere, disponibil non-stop. Acestia aduc la cunoștința clienților toate etapele necesare unei bunei desfășurări a evenimentului funerar.

Următorul articol de blog : Purtând Brățări Placate Cu Aur Ieși Din Anonimat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top