Radiofrecvența – tratament pentru diminuarea ridurilor/lifting – Tratament lifting Venus Legacy

lifting

Odată cu înaintarea în vârstă, chiar după 30 de ani, încep să apară semne ale reducerii elasticității pielii, ceea ce conduce la dorința cât mai multor persoane de a apela la tratamente de lifting facial. Desigur, există multe soluții în ceea ce privește diminuarea și chiar estomparea ridurilor, însă, în timp ce unele și-au dovedit din plin eficiența, altele reprezintă o mare pierdere de timp și de bani, unele dintre acestea având efecte negative asupra sănătații tenului.

Din fericire, Clinica Endorfine este una dintre locațiile recunoscute pentru grija deosebită acordată frumuseții și, astfel, pentru standardele înalte la care se ridică fiecare serviciu care se regăsește în oferta clinicii.

Printre soluțiile dedicate îngrijirii tenului, la clinică puteți beneficia de Tratamentul de lifting VENUS LEGACY. Această procedură se realizează utilizând echipamentul Venus Legacy, care are la bază radiofrecvența facială, un tratament non-invaziv, dar cu rezultate remarcabile în ceea ce privește redarea elasticității și fermității pielii, prin estomparea imperfecțiunilor. Metoda este revoluționară, deoarece, nu doar acoperă ridurile, ci produce fibre noi de colagen și elastină, acestea conferind tenului un efect de întinerire. Tratamentul cu Venus Legacy se realizează în anumite zone, precum conturul ochilor, gușa, dar și pe întreaga față sau gât, nu este dureros, iar efectele sunt vizibile de la prima ședință de lifting.

Alt articol seo: Cum scăpăm de porii dilatați și excesul de sebum? – Tratament de curățare cu Venus Glow

tratament lifting

Despre Venus Legacy

Ceea ce trebuie știut despre aparatul Venus Legacy, folosit în liftinful cu radiofrecvență, este faptul că este complet non-invaziv și, mai mult decât atât, în condițiile în care este necesar, poate fi folosit și în combaterea unor imperfecțiuni la nivelul corpului, nu doar al feței. Nu necesită respectarea unor condiții speciale și acționează sigur și eficient asupra tututor tipurilor de piele.

Prin urmare, apariția ridurilor nu trebuie să fie un motiv de îngrijorare, deoarece la Clinica Endorfine are cea mai eficientă, sigură și rapidă soluție – Tratamentul de lifting cu Venus Legacy.

Citește următorul articol: Lasă Proiectele Tale De Amenajări Interioare Să Prindă Viaţă Alegând MiCasa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top