Purtând brățări placate cu aur ieși din anonimat!

bratari placate cu aur

Când spunem brățări placate cu aur, imediat ne fuge gândul cât de potrivite sunt pentru a te scote din anonimat!

Indiferent de vârstă sau sex, anotimp sau ocazie, bijuteriile sunt un accesoriu care completează orice ținută. Și dacă te întrebi ce categorie de bijuterie este cea mai versatilă, ți-aș răspunde că brățara.

Zilele toride de vară aproape au trecut și parcă se furișează toamna. Lumina este mai blândă, topită în culoarea mierii. Ce este mai frumos decât lumina aceasta care se reflectă în brățara ta aurie, făcând-o să fie și mai prețiosă! Și să nu uităm că potrivit Institutului Pantone, anul 2021 este anul în care se poartă galbenul și griul. Sigur ai deja în garderoba ta haine care au asemenea culori. O accesorizare excelentă la ele o reprezintă bijuteriile aurii.

Alt articol de blog : Seturi brăţări la modă în sezonul estival 2021

brățări placate cu aur

Alegând să porți brățări placate cu aur, o ținută banală se transformă într-una chic, dându-ți un aer deosebit. În magazinul online Amunis, fără a depune prea mult efort, sigur vei găsi brățara perfectă. Individuale sau în seturi, brățările atent lucrate definesc logo-ul brandului Amunis: Luxury & Royal Bracelets.

Articole brățări placate cu aur – 18K sau 24K

Articolele sunt realizate din metal inoxidabil și placate cu aur de 18K sau 24K. Aliajul de bază este un material rezistent, care nu produce iritații sau alergii precum nichelul. Finisajul placării este foarte bine realizat, are strălucire și arată exact ca și când ar fi din aur.

Brandul prezintă brățări placate cu aur și decorate cu diamante zirconiu cubic în colecțiile Colecțiile Gold, Silver și Rose. Sunt foarte estetice fiind create într-o viziune modernă și în combinații de charmuri inspirate, care permite purtarea lor la orice ținută. Datorită posibilității de reglare a diametrului, aceste brățări sunt și foarte ușor de purtat. La livrare, vei fi uimit de calitatea ambalajului în care vei primi comanda ta.

Următorul articol de blog : Îmbrăcăminte Damă – Colecţie Pentru Vară

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top