Mașini manuale – progresul își pune amprenta – ultimele modele

Aflându-ne într-o eră în care mașina electrică tinde să amenințe vechile obiceiuri, dilema stârnită de alegerea unei mașini manuale sau automate, chiar nu ar mai fi o problemă. Totuși cele două mai au ceva carieră de parcurs, așa că fiecare dintre ele oferă avantaje specifice. Cutia de viteză manuală va rămâne mereu un etalon în privința senzației de control al șoferului, dar și a sentimentului de conexiune neîntreruptă.

Odată cu apariția cutiei de viteză automate, decuplarea oamenilor de mașinile lor, va continua în următorii ani.

Transmisia manuală, oricât de criticată a devenit în ultimii ani, rămâne un vestigiu al controlului direct, mecanic. Atunci când un șofer schimbă viteza, intenția lui se vede că este realizată cu succes.

Chiar dacă nu vei mai deține o mașină manuală, sau nu știi cum să conduci una, simpla existență arată că odată a fost obișnuită, iar oamenii și mașinile lor chiar pot comunica.

Mașini manuale

Mașini manuale – avantajele și dezavantajele achiziției unei astfel de mașini

Punând în balanță avantajele și dezavantajele cutiilor manuale în comparație cu cele automate, vom constata că, la un moment dat, progresul își va spune cuvântul, perfectionând și inovând constant alte și alte modele noi, tehnologii avansate.

Așadar, câteva din avantajele unei mașini manuale se vor “bate la sânge” cu cele automate. Este bine de știut că întreținerea lor încă este mai ieftină, prețul de achiziție ușor mai scăzut, sunt mai rezistente trecând cu brio testul timpului.

Dezavantaje sunt în ceea ce privește plecarea de pe loc care este mai greoaie la acest tip, consumul poate fi mai mare pentru un șofer neexperimentat, plecarea din rampă poate fi o provocare, și nu oferă același confort.

Indiferent dacă ați făcut alegerea sau încă vă mai gândiți, dealerul autorizat Auto Dan SRL, vă invită în parcul său auto, pentru a vă sfătui cu specialiști, ca să nu regretați mai târziu alegerea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top