Lentile colorate-perioada de utilizare recomandată

Nu cred că există persoană care să nu se fi întrebat cum ar fi arătat dacă ar fi avut o altă culoare a ochilor. În ultima vreme, tehnologia a avansat și acum ne vine foarte ușor, cu ajutorul unor filtre de pe anumite rețele, să testăm diferite lentile colorate și să ne dăm seama de ce avem nevoie și cu ce culoare ne stă cel mai bine.

Lentilele pot avea și dioptrii, dar de cele mai multe ori, acestea sunt achiziționate doar pentru aspectul ochilor. Trebuie să știm foarte bine instrucțiunile de folosire: mâinile să fie spălate foarte bine și uscate, scamele nu trebuie să existe în momentul în care atingem lentilele. Totodată, acestea din urmă trebuiesc dezinfectate după fiecare utilizare.

Lentile colorate

Ce trebuie să știm atunci când ne achiziționăm lentile colorate:

Trebuie să fim atenți atunci când le punem în recipient și să verificam că lentilele să fie acoperite complet în soluție pentru a nu apărea deshidratarea. Verifică atent termenul de valabilitate al produselor și nu purta aceste lentile colorate mai mult de 14 ore/zi.

Perioada de valabilitate diferă de la un produs la altul. Există lentile de unică folosință (se aplica dimineața și seara se arunca), lentile de zi (se poartă intre 10 și 12 ore/zi), lentile cu purtare extinsă (perioada maximă fiind de 5 nopți consecutive) și cele din urmă fiind lentilele cu purtare continuă. La acestea, perioada maximă este de 30 de zile și permite să fie purtate atât pe timp de zi cât și de noapte, fară a fi scoase de pe ochi. Cu toate acestea, este recomandat ca o dată la 5 zile să fie scoase pentru curățare și dezinfectare.

Daca ești decis și vrei să iți cumperi o pereche de lentile colorate, intră pe avisia.ro! la noi vei găsi o multitudine de produse. Cu siguranță ceea ce iți dorești este la un click distanță de tine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top