Încălțăminte bărbați- modele care trebuie sa existe in garderoba ta

Încălțăminte bărbați – Un subiect mai puțin abordat decât în cazul femeilor. La bărbați treaba este puțin mai simpla. Cu toate astea când vine vorba de cea mai semnificativa investiție din garderoba unui bărbat, încălțămintea ar trebui sa dețină acest titlu.

Chiar dacă până în zilele noastre aceasta a fost mai mult o preocupare femeiasca iată că acum nici bărbații nu se lasă mai prejos. Datorită faptului ca orice ținuta este pusă în valoare de încălțăminte va invit sa parcurgem împreuna trei dintre cele mai importante modele de încălțăminte care nu trebuie sa lipsească din garderoba niciunui bărbat.

Pe deppo.ro la secțiunea încălțăminte bărbați le găsești listate, pe lângă acestea găsești ți alte categorii

Alt articol de blog : Pantofi bărbați-cheia codului vestimentar

Încălțăminte bărbați

Modele de încălțăminte care nu trebuie să lipsească din garderoba niciunui bărbat

  1. Încălțăminte sport sneakersi

Sunt printre preferințele de top ale bărbaților datorită stilului causal care oferă note sport fiecărei ținute. Tot mai mulți bărbați prefera acest stil care combina eleganta cu confortul unei ținute sport. O cămașa alba cu o pereche de jeansi și sneakersi albi simpli poate fi ținuta ideala pentru o zi la birou

  • Mocasini un alt model pe care trebuie să îl posezi

La fel ca si pantofii sport mocasinii pot completa cu ușurința o ținuta casual, smart-casual. Aceeași mocasini sunt ideali și pentru ținutele de vara completând combinația dintre pantaloni scurți și  o cămașa din in. Si aici poate fi de asemenea vorba despre combinația dintre jenași si o cămașa.

La fel cum le spune si numele  sunt ideali pentru a completa o ținuta eleganta. De asemenea nu ei nu trebuie sa lipsească din garderoba niciunui gentleman.

Acest tip de pantofi este întotdeauna alegerea ideala  pentru ocaziile speciale, fie ele petreceri sau gale.

Cu toate astea te încurajez sa ramai la stilul care te reprezintă pe tine si sa fi tu de fiecare data,

Următorul articol de blog : Firmele Specializate În Repatriere Te Pot Ajuta La Nevoie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top