Îmbrăcăminte damă perfectă pentru un garden party

Petrecerile în aer liber reprezintă un motiv în plus pentru care adori vara iar pentru toate evenimentele minunate la care urmează să participi ai nevoie şi de îmbrăcăminte damă perfectă. Mai ales dacă urmează să participi la un garden party vei avea nevoie de un look în ton cu evenimentul. Astfel, îţi recomandăm să porţi ţinute care să pună în evidenţă calităţile tale şi să îţi creezi un dresscode care să impresioneze.

Ce tipuri de îmbrăcăminte damă se potrivesc la un garden party?

În momentul în care ai primit o invitaţie la un garden party, primul lucru pe care trebuie să îl faci este să verifici dacă gazdele nu doresc ca invitaţii să respecte un anumit dresscode. Dacă pe invitaţie nu este menţionat nimic atunci vei avea libertate deplină în a alege ţinuta potrivită. Dacă vrei să te simţi confortabil dar să fii şi elegantă în acelaşi timp, atunci cea mai bună soluţie este să porţi o salopetă. Acestea sunt excelente mai ales dacă petrecerea se întinde până târziu în noapte. De asemenea, poţi alege o pereche de pantaloni eleganţi, cu print floral care au devenit preferatele acestui moment.

îmbrăcăminte damă

Pentru un garden party unde ştii că este nevoie de o ţinută mai formală, atunci cea mai bună soluţie este să alegi o rochie sau o fustă realizată din materiale care simbolizează feminitatea, senzualitatea şi eleganţa. Foarte potrivite pentru un garden party sunt rochiile midi sau cele stil babydoll. Acestea sunt suficient de elegante şi potrivite pentru a-ţi asigura confortul la o petrecere în aer liber.

Fii mereu inspirată şi alege din colecţiile de la Fashion Icon

Un garden party este o ocazie perfectă să socializezi şi, cine ştie, poate că vei cunoaşte persoane importante cu care să demarezi diverse proiecte în viitor sau pur şi simplu să legi prietenii noi. Pentru a purta întotdeauna îmbrăcăminte damă potrivită indiferent de context, tot ce trebuie să faci este să alegi cele mai inspirate haine din magazinul online www.fashionicon.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top