Fose septice cu montaj de la Ecowalburg

Cauți fose septice și nu găsești ceva rentabil? Înseamnă că ai nevoie de fose septice de la Ecowalburg.ro, care îți pot asigura și montaj. O fosă septică este un rezervor subteran, care se utilizează pentru a evacua apele menajere. Fosa septică tratează apele prin procesul de descompunere biologică și drenaj.

Apele menajere din locuința ta, din băi, bucătărie, spălătorie, pot fi tratate într-un mod ecologic folosind fose septice. Ecologizarea din cadrul funcționalității unei fose septice a fost dovedită prin experiemente reale, tocmai pentru că mulți oameni se temeau de latura legată de ecologizare.

Pământul are nevoie de ecologizare pentru a supraviețui cât mai mult. Fosele septice sunt un element benefic mediului și util ție și familiei tale. Intră pe ecowalburg.ro și alege să utilizeazi fose septice de calitate și să fii și prieten cu mediul înconjurător. În plus, prețurile foselor Ecowalburg este accesibil, iar calitatea produselor este la cel mai înalt nivel.

Alt articol de blog : Cum să îngrijești fosa septică ecologică

fose septice

Ecowalburg are cele mai rezitente fose septice

O fosă septică de la Ecowalburg are un design relativ simplu. Este un recipient etanș subteran, tricameral. În prima cameră este stocată materia organică descompusă. În camera doi precipită materii anorganice, pre-anaerobe, fermentează, dar și ucide agenții patogeni sau virușii. Iar în camera trei, continuă precipitarea și fermentarea materiilor organice și se descompune în Amoniac (NH3), Metan(CH4) etc. Majoritatea agenților patogeni sunt uciși în această cameră.           

Fosele de la Ecowalburg pot fi montate chiar de ei la tine acasă într-o singură zi. Sistemul fosei de tip tricameral și rolul fiecărei camere în parte este produsul ecologizării. Fosa septică Ecowalburg este fabricată din polietilenă (PE), care este foarte rezistentă și flexibilă. Dacă vrei să aduci ecologizarea la tine acasă și să beneficiezi și de montaj, atunci selectează pentru comandă fosa septică Tanker 2500 cu capacitate de 2500L, utilizabilă pentru 8-12 persoane. Fosa nu are miros și în plus, Ecowalburg asigură garanție 30 de ani.

Accesează ecowalburg.ro și alege-ți fosa septică potrivită locuinței tale.

Următorul articol de blog : Blană Naturală – Piese Vestimentare Ca Pe Podium

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top