Firmele specializate în repatriere te pot ajuta la nevoie

Multe dintre familiile românilor care locuiesc și lucrează în alte state din Uniunea Europeană au avut, la un moment dat, nevoie de servicii de repatriere. Situația este cu atât mai tragică cu cât mulți dintre ei au căutat proceduri de repatriere decedați.

Din nefericire, un număr mare de conaționali au încetat din viață departe de cei dragi. Ultimul lor drum spre casă poate fi mai lin cu ajutorul unei firme specializate în repatriere decedați. Furnizorii de servicii funerare sunt cei care pot sprijini familiile îndoliate în acest demers.

Cum te poate ajuta o firmă de repatriere decedați

În general, firmele de pompe funebre oferă și sprijin pentru îndeplinirea procedurilor de repatriere decedați. Unele oferă consiliere gratuită și sprijină familiile îndoliate pe tot parcursul procesului de repatriere.

Alt articol de blog : Repatriere, respect față de cei trecuți în neființă

repatriere

Rudele decedatului pot beneficia de servicii de calitate, complete și la prețuri avantajoase. Cheia unei colaborări de succes cu o firmă care oferă servicii de repatriere este informarea prealabilă și comunicarea dintre familie și reprezentanții firmei. Clienții ar trebui să ia în calcul următoarele aspecte:

  • Pe lângă întocmirea documentației aferente repatrierii, serviciile de bază oferite în acest caz sunt: preluarea și transportul corpului neînsuflețit de la domiciliul decedatului sau spital până în țara natală, confecționarea unui sicriu special care va menține corpul în condiții optime și realizarea procedurilor de conservare certificată a corpului;
  • Transportul trupului neînsuflețit, păstrat în sicriul special, se face cu mașini moderne și în condiții care respectă toate normele de siguranță și sanitare. Astfel, corpul se va menține, iar rudele vor putea desfășura priveghiul;
  • Printre documentele care trebuie obținute în cazul unei situații de repatriere decedați se numără: acte consulare, Pașaport mortuar, documente vamale ș.a;

Majoritatea firmelor din domeniu pot asigura servicii de repatriere din statele Uniunii Europene și din afara ei. Rudele trebuie să se informeze înainte de a alege o firmă, pentru a fi sigure că aceasta activează în zona lor de interes.

Următorul articol de blog : Obiectele Sanitare Moderne Sunt Un Lux Necesar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top