De ce să alegi servere dedicate pentru site-ul tău?

Hosting WebTeam

Atunci când vrei să îți construiești un site, unul dintre aspectele la care ar trebui să fii atent este serverul pe care va fi găzduit acesta. Firmele de găzduire web pun în general la dispoziția clienților atât hosting shared cât și servere dedicate, tocmai pentru ca tu să poți alege ceea ce îți este necesar. Noi recomandăm varianta de servere dedicate pentru că acest lucru aduce cu sine și unele avantaje importante, pe care le discutăm în cele ce urmează.

Alege servere dedicate pentru siguranță

Atunci când îți construiești site-ul pe servere dedicate lucrezi independent de alte site-uri, drept pentru care nu ești influențat de resursele lor. astfel, în caz de probleme majore la nivelul rețelei de shared hosting, tu vei fi protejat tocmai pentru că site-ul tău este urcat pe servere dedicate. Nu vei mai fi condiționat de sisteme de operare, de FTP sau de serverul mail, ci îți vei putea desfășura activitatea în deplină siguranță.

Alege servere dedicate pentru libertate

Atunci când dispui de astfel de servere pentru site-urile tale te poți bucura și de libertatea de a putea instala softurile de care ai nevoie pentru ca site-ul tău să funcționeze. Nu vei mai deranja pe nimeni în acest caz, pentru că fișierele tale nu vor interfera cu conținutul altor site-uri, iar acesta este avantajul pe care îl aduc aceste servere

Alege servere pentru consumuri mari de date și resurse

Dacă site-ul tău consumă resurse mari, atunci va trebui să alegi site-uri dedicate pentru găzduire, pentru a nu limita în acest fel funcționalitățile. Acest aspect trebuie să îți fie explicat de către firma de găzduire, pentru că site-ul tău va avea nevoie de toate resursele pentru a funcționa în mod eficient.

Dacă site-ul tău are nevoie de acest lucru, atunci alege servere dedicate pentru afacerea ta, pentru că la nivel de costuri acest lucru nu va însemna un plus financiar major, ci o investiție în binele firmei tale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top