Cum reacţionează câinii şi pisicile în timpul unui transport animale Germania?

Este destul de dificil de generalizat ce simte un câine sau o pisică în timpul unui transport animale Germania, sunt totuşi câteva lucruri de care trebuie să se ţină cont. Pisicile, de exemplu, au tendinţa să fie ataşate mai mult de mediul de viaţă şi teritoriul lor. Pentru pisicile care trăiesc în casă o schimbare de mediu reprezintă o sursă de stres inimaginabilă.

Indiferent dacă este vorba despre un transport animale Germania în propria cuşcă, cu maşina sau cu trenul, pentru ele stresul este acelaşi. Pe de altă parte, câinii se adaptează mai uşor la un mediu nou atâta timp cât sunt în preajma stăpânilor lor.

Comportamentul animalelor de companie pe drumuri lungi

Totuşi, trebuie ţinut cont că fiecare animal de companie vine cu propria personalitate şi istoric la pachet. Există câini pentru care poate să fie destul de bulversant să călătorească şi, totodată, pot exista pisici care se adaptează foarte bine la diferite medii şi este posibil chiar să o duci în toate călătoriile tale.

Alt articol : Acte necesare pentru transport animale UK în cele mai bune condiţii

transport animale Germania

Înainte de a lua în calcul o posibilă călătorie cu animalul tău de companie, trebuie să te asiguri că acesta se simte confortabil şi că starea sa de sănătate permite o călătorie mai lungă. Analizează cum se comportă animalul tău de companie în preajma unor străini şi cât de confortabil se simte într-un mediu nou. Înainte de a planifica o călătorie este recomandat să încerci să acomodezi animalul de companie cu drumul într-un loc străin. Poţi începe prin a face plimbări scurte cu maşina sau mijloacele de transport în comun. Studiază cu atenţie modul în care se comportă atunci când faceţi aceste ture iar dacă stresul este prea mare, atunci probabil este mai bine să rămână în grija unei persoane de încredere.

Asigură-te că este pregătit corespunzător pentru un transport animale Germania

Un animal stresat este dificil de transportat chiar şi de către o firmă de transport animale Germania profesionistă. Starea de agitaţie creează haos şi este destul de dificil de gestionat un transport chiar şi de nişte profesionişti. O stare de agitaţie se transmite iar acest lucru poate îngreuna transportul. Asigură-te că animăluţul tăiu se simte bine şi că este pregătit pentru a fi transportat pe drum lung.

Următorul articol : Transport Câini UK – Noi Condiţii Oferite De Serviciile Noastre

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top