Brățări placate cu aur – Cum să le îngrijiți

Dacă ai printe bijuteriile tale brățări placate cu aur, trebuie să aflii câte ceva despre ele. Brățările placate cu aur, au la bază un metal principal, peste care se suflă foița de aur. Astfel de brățări sunt foarte frumoase, dar și delicare și necesită îngrijire.

Deteriorarea în timp a brățărilor placate cu aur se datorează în mare parte faptului că, placarea cu aur reprezintă un strat subțire deasupra unui strat mai gros de metal. Metalul de bază se utilizează pentru confecționare, pentru că acesta face ca piesele să fie mult mai rezistente. Din păcate, există riscul ca, în timp, metalul principal să iasă la suprafață, provocând astfel decolorarea metalului și a aurului. Un astfel de proces, determină descompunerea aurului și necesită lustruire și întreținere corespunzătoare, pentru redarea strălucirii.

Veștile bune sunt că, există sfaturi pentru a împiedica pătarea brățărilor placate cu aur. Biijuteriile placate cu aur pot fi întreținute prin curățarea cu o cârpă moale, neabrazivă și fără scame printr-un proces fin de frecare a punctului ce necesită această acțiune.

Alt articol de blog : Tablouri canvas – creează-ți propriul design

brățări placare cu aur

Nu trebuie să porți brățări placate cu aur în duș sau la înot

Pentru a feri brățările placate cu aur de diversele deteriorări, acestea trebuie scoase de pe mâini înainte de a face duș sau înot. Clorul, apa dulce și cea sărată deteriorează metalele prețioase prin topirea sau erodarea acestora. De cele mai multe ori, apa pa cu săpun, lasă o peliculă subțire deasupra bijuteriilor, ceea ce determină metalul să își piardă din aspectul lucios. Din cauza substanțelor chimice din compoziția parfumurilor, fixativului, maichiajelor, deodorantelor, și a cosmeticelor în general, brățările placate cu aur se deteriorează.

Curățarea periodică a bijuteriilor placate cu aur, face ca aspectul lor lucios să se mențină. Dacă vrei să porți brățări de calitate, care se întrețin ușor și își mențin aspectul pe o perioadă foarte lungă de timp, atunci alege modelele preferate de brățări placate cu aur de la Amunis.ro și comandă-le direct la ușa ta.

Următorul articol de blog : Shake Proteine – Bun Sau Rău Pentru Slăbit?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top