Batoane proteice de calitate – cum le alegi?

Atunci când vine vorba despre batoane proteice trebuie să te obişnuieşti să le alegi pe cele care sunt de calitate. Nu este suficient să scrie pe etichetă ,,proteic” pentru a te convinge să îl cumperi. Trebuie să fie o gustare sănătoasă şi cu o valoare proteică echilibrată. Pe ambalajul anumitor mărci de batoane proteice se menţionează că sunt proteice însă conţin o proporţie mai mare de carbohidraţi. Astfel, atunci când mergi la sală să te antrenezi constaţi fie că ai reuşit să menţii greutatea actuală fie că ai nevoie să te antrenezi mai mult.

Cum ştii dacă aceste batoane proteice sunt bune?

Pentru a te asigura că vei consuma batoane proteice de calitate trebuie să verifici şi conţinutul de zahăr pe care îl au. Multe batoane proteice de pe piaţă conţin aceeaşi cantitate de zahăr ca o ciocolată. Acest lucru se întâmplă deoarece producătorii acelor batoane doresc să le ofere un gust cât mai delicios. Batoanele proteice trebuie să aibă un conţinut scăzut de calorii şi să ofere substanţe nutritive importante care poate lejer să înlocuiască o masă. Dacă un baton proteic are un conţinut caloric ridicat atunci nu mai poate fi considerat sănătos. Este bine să urmăreşti atent ingredientele şi dacă ţii cont de numărul de calorii pe care îl are.

Alt articol de blog : Suplimente nutritive – cum să le alegi pe cele potrivite?

batoane proteice

Cumpără cele mai bune produse din locuri în care poţi să ai încredere în calitatea lor

Batoanele proteice pot să fie un supliment extraordinar în dieta ta şi sunt bine venite mai ales atunci când situaţia nu îţi permite să te bucuri de o masă bună. Mai ales atunci când eşti la birou până seara târziu, pleci într-o călătorie mai lungă sau nu ai timp să găteşti. Tot ce trebuie să faci este să îţi pui în geantă una sau două batoane proteice şi vei putea să îţi asiguri nutrienţii necesari.

Dacă vrei să îţi cumperi batoane proteice de cea mai bună calitate atunci tot ce trebuie să faci este să le cumperi de pe website-ul www.pronaturasport.ro.

Următorul articol de blog : Îmbrăcăminte Așa Cum Iți Place-Fashion Icon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top