Auto rulate – ce verificări să ceri la service?

Atunci când cumperi auto rulate, cea mai concretă informație legată de starea mașinii o vei primi la un service autorizat. Chiar dacă după o primă inspecție ți s-a părut că nu ar fi nimic în neregulă cu mașina este mai bine să fii prevăzător și să o duci la un service autorizat pentru a efectua o inspecție amănunțită asupra stării acesteia.

Verificări importante de solicitat la service pentru auto rulate

În momentul în care verifici auto rulate la un service autorizat vei obține o diagnoză completă pentru a afla dacă are probleme la partea electrică prin a o verifica pe rampă. La service este important să știi ce trebuie să ceri pentru a nu fi nevoit să mergi pe oferta standard. O verificare standard s-ar putea să nu acopere ceea ce dorești să fie verificat.

Astfel, este recomandat să soliciți o verificare pe rampă, o verificare pe standul de frâne și amortizare și o diagnoză computerizată. Este bine să mergi la un service pe care să îl alegi tu pentru a evita situația în care vânzătorul te duce la un prieten care îl ajută să vândă o mașină care ascunde defecțiuni.

auto rulate

În urma unei verificări la service vei primi un raport complet și vei putea afla dacă mașina are probleme. Cei din service sunt obligați să îți spună ce probleme au fost găsite, care sunt soluțiile pentru a le rezolva și costurile pe care le implică. Faptul că vei primi aceste informații de la service este un excelent punct de pornire pentru a putea negocia prețul.

Beneficiază de toate avantajele apelând la un dealer profesionist

Atunci când apelezi la un dealer profesionist este mult mai simplu deoarece vei ști din start care este calitatea acestor auto rulate. Vei primi acces la întreg istoricul mașinii dar și garanție, un aspect foarte important atunci când cumperi mașini second hand. Dacă vrei să găsești un dealer profesionist cu o flotă de mașini atent verificate atunci tot ce trebuie să faci este să intri pe website-ul www.auto-dan.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top