Auto în rate – creditul auto acum la Auto Dan

Pentru persoanele fizice, de regulă, varianta unei auto în rate chiar dacă este și second hand, este cea mai potrivită, dacă nu îți permiți să o cumperi cu cash. În contractarea unui credit sunt și dezavantaje, pe care trebuie să ți le asumi dacă ești nevoit să apelezi la acest serviciu, banca impunându-ți o serie de condiții care nu sunt negociabile de cele mai multe ori. Acestea cer un avans cuprins între 5 și 10% din valoarea autoturismului, ceea ce este în avantajul tău, plătind astfel mai puțină dobândă.

Cumpărând o mașină cu credit bancar, automat ești proprietarul acesteia, iar dacă ai posibilitatea poți face o rambursare anticipată a creditului beneficiind de o recalculare a dobânzii.

Creditul auto presupune parcurgerea unor etape cum ar fi completarea cererii de credit, analiza acesteia, acordarea creditului, și îndeplinirea unor condiții cerute de bancă, iar la final banca virează banii în contul vânzătorului.

Auto în rate

Auto în rate – creditul de nevoi personale

Prin această variantă de creditare nu trebuie să justifici băncii ce vei face cu banii și nici nu sunt cerute garanții suplimentare. Acest tip de credit vine totuși cu niște condiții pe care persoanele care îl solicită trebuie să le îndeplinească, respectiv vechime în muncă la același angajator, salariul net să fie de la o anumită sumă în sus. La aceste credite dobânda este variabilă, iar sumele care pot fi împrumutate au un plafon de regulă mai mic decât cel care poate fi atins în cazul unui credit auto. Dobânda aplicată de bancă ia în calcul și istoricul de creditare, vechimea și continuitatea în muncă a celui împrumutat.

Soluția optimă de creditare depinde de modul în care fiecare își gestionează veniturile, dar, indiferent de varianta aleasă, băncile vor lua în calcul venitul și gradul de îndatorare.

Cei interesați de a cumpăra mașini la mâna a doua sunt invitați în parcul Auto Dan SRL, unde vom găsi soluții avantajoase pentru toți.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top