Auto import – de ce faci aceasta alegere?

O mașină nouă costă destul de mult și mulți oameni se orientează către piața auto second hand. Prețurile sunt mai bune și poți alege o mașină cu mai multe dotări la un preț mai mic. Atunci când vine vorba de piață auto se la noi din tara, trebuie să acordăm o atenție deosebita verificarii mașinii, pentru că multe dintre ele sunt de o calitate îndoielnică. Ideal este sa apelezi la o firmă specializată de import auto care te va ajuta cu tot procesul. Această este cea mai sigură metodă iar tu vei primi acces la istoricul de service al mașinii.

Alegerea unei auto de import este benefică pentru că una nouă, după un an de rulare își pierde din valoare, iar pe cea second hand o achizitionezi la un preț mai mic. Pe de alta parte, atunci când ai o mașină nouă, costurile cu întreținerea sunt mari, iar pe măsură ce trec anii acestea scad. Mai mult decât atât, atunci când ai nevoie repede de o mașină și dispui de un buget limitat, alegerea cea mai bună este o auto import.

auto import

Auto import – la ce ești atent când o cumperi?

Deși pare că arată bine, poate ascunde multe defecte costisitoare. Când te orientezi la piață auto de la noi din țară, trebuie să verifici foarte bine toate aspectele: rugină, interiorul care îți spune cât de bine a fost întreținută, martori aprinși în bord, funcționarea comenzilor de pe volan, climatizarea, și cel mai important numărul de kilometri din bord.

Dar ca să fii împăcat pe deplin  cu alegerea făcută, sfatul este să alegi o firmă autorizată de vânzări auto import.

O alegere bună este firma Auto Dan SRL, care dorește să își fidelizeze și să își mulțumească fiecare client, făcându-l fericit. Ei îți oferă servicii de înmatriculare și acces la istoricul de service al mașinii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top