Antioxidanți – ce sunt aceștia

Substanțele, care pot preveni deteriorarea celulelor cauzate de molecule instabile, pe care corpul le produse ca reacție la presiunea mediului, se numesc antioxidanți. Sursele de antioxidanți pot fi naturale sau artificiale. Există anumite alimente pe bază de plante, care sunt bogate în aceștia. De exemplu Graviola, este disponibilă în capsule pe pro-natura.ro și are proprietatea de a scădea aciditatea gastrică prin neutralizarea secreției gastro-duodenale, fiind un produs bogat în antioxidanți.

Creșterea aportului antioxidanților se poate realiza prin consumul de fructe și legume între mese, consumul de ceai verde sau matcha în fiecare zi. Trebuie să privești farfuria când mănânci. Dacă mâncarea este de culoare maro sau bej, atunci nivelurile de antioxidanți sunt reduse. Este bine să utilizați turmeric, chimen, oregano, ghimbir, cuișoare și scorțișoară pentru a condimenta aroma și a mări conținutul antioxidanților din mâncare. Consumați ca gustări nuci, semințe de floarea soarelui și fructe uscate, dar aveți grijă să nu aibă zahăr sau sare adăugate.

antioxidanți

Antioxidanți – De ce sunt importanți

Antioxidanții ne protejează organismul – Acești luptă contra radicalilor liberi, care ne afectează sănătatea. Antioxidanții din corpul nostru se combină cu acești radicali liberi și pot stabiliza starea sănătății noastre înrăutățită de unii radicali liberi. Corpul nostru produce radicali liberi, iar acești cresc din cauza stresului sau a aerului poluat.

Este benefic pentru pielea noastră – Antioxidanții, care sunt vitamine și minerale (zinc, mangan, seleniu), ne protejează pielea. Vindecarea rănilor reprezintă de asemenea un rezultat al consumului de antioxidanți. Puteți să consumați produse de la pro-natura.ro, precum ceai de brusture, de ghimbir C sau ceai alb, pentru a crește nivelul antioxidanților din organism.

Este necesar să includem vitamine și minerale precum vitamina C și seleniul, care reprezintă antioxidanți foarte importanți pentru organism. Vitamina C și seleniul asigură protejarea celulelor de stresul oxidativ cauzat de radicalii liberi. Consumați produsele de la pro-natura.ro cu antioxidanți și mențineți-vă starea de sănătate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top